Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ACA LIGHTING

ACA Group

Компанията APOSTOLIDIS SA - ACA Lighting е водеща компания в областта на маркетинга и производството на осветление и електрическо оборудване в Гърция и в по-широкия регион на Балканите и източните страни.

ACA Lighting има дългогодишни традиции, опит и ноу-хау в индустрията. Основана е през 2001 г. като еволюция на по-стари компании от същите партньори, започвайки през 1965 г. и бързо се утвърждава на гръцкия пазар. Базиран е в град Серес, с обща площ от 8 880 кв. М. И има активна клиентела от над 3000 компании. Основните принципи на компанията от нейното основаване са гъвкавост, последователност и развитие на дългосрочни взаимоотношения с нейните клиенти и доставчици.

Основните продуктови категории, върху които е насочена търговската и строителната дейност на компанията, са:

1. професионално-архитектурно осветление
2. вътрешно осветление
3. електрически материали
4. енергийни решения (фотоволтаични панели, вятърни турбини и др.)

Фокусирайки се върху високото качество на продуктите и отличното обслужване на клиентите и разполагайки с обширна, напълно организирана мрежа за съхранение и дистрибуция на продукти, ACA Lighting предлага на най-взискателните клиенти най-пълните решения на вътрешния гръцки пазар и на по-широките Балкани.

Една от целите на компанията, която е реализирана с голям успех през последните пет години, е да навлезе на балканския пазар. С представители и клонове в Румъния, Сърбия, България и Албания, APOSTOLIDIS SA има за цел да се разшири на Балканския полуостров и да го консолидира на пазара. Сега компанията има много голям брой проекти в чужбина като търговски центрове и универсални магазини в центъра на балканските столици. Вдъхновявайки доверие и надеждност сред обществеността, тя се надява да увеличи клиентелата си чрез дългогодишния си опит и ноу-хау.

 

РАЗГЛЕДАЙ КАТАЛОГ ACA LIGHTING

Downloads - RaMiro

Филтри
Подреди по