Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

АПАРТАМЕНТНИ ЕЛ. ТАБЛА И АКСЕСОАРИ

Правилният избор на ел табла за апартаменти е изключително важен за всеки дом. Причината е фундаменталната функция, която изпълнява тази част от електрическата система. Във всеки магазин за електроматериали могат да се открият различни видове, от които да изберете подходящия за вашето домакинство.

Затова ние от LEDs4ecoomy ще ви дадем няколко съвета и насоки, така че да заложите на правилните ел табла за апартаменти.

Защо е важно какви ел табла за апартаменти сме избрали?

Както вече споменахме, всички ел табла за апартаменти са натоварени с изключителна важна задача, а именно: да съхраняват всички автоматични предпазители на едно сигурно място.

Важно е да изберем апартаментно табло, което да бъде устойчиво на големи температурни амплитуди, за да бъде защитено при пожар. Не е случайна и локацията му – над вратата или в близост до горната ѝ част, за да бъде защитено от наводнения.

Въпреки че основно се изработват от пластмаса, в нашите ел табла за апартаменти са вложени висококачествени материали, които да осигурят защитата на предпазителите.

Как да изберем правилния модел?

Когато се налага да правим справка за различните ел табла за апартаменти, това най-често е поради основен ремонт на жилището.

При такива промени в дома ни се променя и броят електроуреди, затова на първо място, когато избираме табло, трябва да съобразим колко уреда ще имаме. Това ще определи автоматичния предпазител. Но преди всичко трябва да се разпределят отделните токови кръгове на електрическата инсталация.

Когато избирате ел табла за апартаменти, не търсете ниска цена, а заложете на високото качество. Това е важна част от електрическата инсталация на дома ви и поради тази причина не трябва да се пестят средства за нея.

При нас можете да откриете предложения за най-различни видове апартаментни табла, които да ви осигурят максимална защита и сигурност на електрическата инсталация. Ние предлагаме висококачествени продукти, които са функционални и подходящи за всеки дом!

Филтри
Цена (ниска към висока)