Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

АВТОМАТИЧНИ ПРЕКЪСВАЧИ

Все повече и повече домакинства предпочитат автоматични предпазители пред старите традиционни бушони. Причината е, че новите предпазители и новите ел. табла за апартаменти спестяват досадното, трудоемко и отнемащо време сменяне на бушони.

За поддръжката на автоматични предпазители няма нужда и от специални познания за електричеството. За работата на съвременните предпазители трябва само и единствено да натиснете бутон. Това ги прави много по-удобни за ежедневието в дома и в офиса.

Също така, с новите автоматични предпазители няма нужда да спирате тока във всички стаи. Можете да го направите само за стаята или помещението, в което ще сменяте крушка, контакт, ключ или друго.

Каква е работата на всички автоматични предпазители?

Всички автоматични предпазители имат за основна задача да защитат нас, електроуредите ни и техниката ни от къси съединения и претоварване на мрежата. Предпазителите са в ежедневието ни от повече от 100 години.

Модернизацията на всички автоматични предпазители обаче се е случила в последните 20 години. С по-новите си елементи те са неизменна част от сигурната и здрава електрическа система на всяка сграда.

Всички автоматични предпазители имат една и съща цел, но в зависимост от сградата, за която са предназначени, има различни видове. За различните сгради - домове, офиси, фабрики, има различни изисквания.

Какви са предимствата и основните характеристики на предпазителите?

Основната характеристика на новите автоматични предпазители е, че те са модернизирани с цел успешно да заменят разтопяващите се стари предпазители. Това ни спестява време и усилия.

Новите модели предпазители имат и редица предимства:

  • При късо съединение предпазителят не се топи, а просто се изключва.
  • Могат да се използват многократно поради липсата на необходимост да се сменят части след късо съединение.
  • Гореизброените предимства позволяват повторно включване и по-дълга експлоатация на всички автоматични предпазители.

Много по-рядко се налага смяна на резервни части при новите модели предпазители, за разлика от старите.

Филтри
Цена (ниска към висока)