Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

LED КАМБАНИ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Мощност (W)
Цветна температура

LED камбаните са светодиодни осветителни устройства, обикновено използвани за осветление на големи площи като фабрични сгради, складове, паркинги, спортни съоръжения и други места, където се изисква ярка и дълготрайна светлина. В зависимост от модела и приложението, LED камбаните могат да имат различни характеристики, включително:

  1. Светлинен поток: Това е мярка за количеството светлина, излъчвано от камбаната и се измерва в лумени (lm). По-високият светлинен поток означава по-ярка светлина.

  2. Цветна температура: LED камбаните могат да бъдат с различни цветни температури, като топла бяла светлина (около 2700K) или студена бяла светлина (около 6500K). Изборът зависи от предназначението и предпочитанията за осветление.

  3. Защита от вода и прах: Ако камбаната трябва да бъде използвана на открито или в условия, където може да бъде изложена на влага и прах, е важно да има подходяща степен на защита, която се означава с IP рейтинг (например IP65 за устойчивост на вода и прах).

  4. Енергийна ефективност: LED камбаните обикновено са енергоспестяващи и могат да намалят разходите за електроенергия в сравнение с традиционните източници на светлина.

  5. Дизайн и монтаж: Моделите могат да варират в дизайна и начина на монтаж, включително висящи камбани, камбани за монтаж на стълбове и други.

Филтри
Цена (ниска към висока)