Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ПЛАФОНИ И АПЛИЦИ СЪС СЕНЗОР

Цена
 лв.
 лв.
Марки

Плафонът с инфрачервен (IR) сензор за движение е вид осветително тяло, което използва инфрачервени вълни за детекция на движение в околната среда. Тези сензори могат да улавят инфрачервената топлина, излъчвана от живи същества и други предмети, за да активират осветлението.

Ето някои характеристики и предимства на плафона с инфрачервен сензор за движение:

  1. Детекция на движение: Сензорите за инфрачервено движение могат да засекат топлинни изменения в околната среда, което включва движение на хора или животни. Когато сензорите регистрират тези изменения, осветлението се включва автоматично.

  2. Автоматично включване и изключване: Плафонът с инфрачервен сензор за движение се активира, когато сензорите засекат движение. След преминаване на определен период от време без движение, осветлението се изключва автоматично.

  3. Енергоспестяване: Този тип плафони помагат да се намали излишната консумация на енергия, тъй като осветлението остава включено само при наличие на движение.

  4. Регулируеми настройки: Някои модели на плафони с инфрачервен сензор предоставят възможност за регулиране на различни параметри, като например дистанцията и чувствителността на сензора.

  5. Безопасност и сигурност: Плафоните с инфрачервен сензор за движение могат да допринесат за по-добра сигурност, като автоматично активират осветлението при засечено движение, което може да отблъсне нежелани гости.

  6. Дизайн и функционалност: Тези плафони идват в разнообразни дизайни и стилове, което ги прави подходящи за различни интериорни решения и пространства.

Плафоните с инфрачервен сензор за движение са удобен и ефективен начин за автоматизирано осветление, което се адаптира към наличието на хора и движение в околната среда, съчетавайки удобство, ефективност и енергоспестяване.

Филтри
Цена (ниска към висока)