Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

АПАРАТУРА И АКСЕСОАРИ

Купи сега

Популярни Продукти

Статии

Виж всички
Каква е разликата между контактор и импулсно реле?
20 април 2023

Импулсното реле и контакторът са две различни електрически компоненти, които имат различни функции в електрическите инсталации.

Прочети още
Какъв е прихода от продажба на ток от ФЕЦ 30kW?
9 април 2023

За да определим прихода от продажба на ток от логотип на централа с мощност 30 kW на фиксиран или свободен пазар, трябва да знаем каква е цената на електричеството на този пазар, както и количеството на произведеното електричество, което ще бъде продавано.

Прочети още
Как да предпазя дома от мълнии?
7 април 2023

Ето няколко съвета за предпазване на дома от удар на мълния:

Прочети още

Осветителни тела с различен вид светлина, дизайн и начин на работа създават чувството за уют в дома ни. Това е изключителна важна част от интериора заради въздействието, което светлините имат върху очите, чувствата и емоциите ни.

За различните стаи е необходимо да съобразим функционалностите и това дали ни трябва лед осветление, или друг тип осветителни тела. За помещения като кухнята, спалнята, всекидневната или детската стая е препоръчителна по-топлата светлина, докато за банята, тоалетната, килера или коридора се препоръчва бяла, студена светлина.

В нашия магазин за лед осветление можете да избирате между различни цветове светлина, за да си осигурите комфортната такава за очите в дадена стая. Препоръчително е да се доверите на лед осветление поради икономичността на този тип осветителни тела и дизайновото им разнообразие.

 

Избор на лед осветление според стаята

Посещавайки онлайн магазин за осветителни тела, пред вас ще бъдат изложени множество модели с различни дизайни и крушки.

Изборът на полилей, плафон и вид крушка зависят от това какви са основните дейности, извършвани в помещението. За коридора можете да се насочите към лед осветление – тези продукти са с по-голяма мощност.

За всекидневната и кухнята също можете да заложете на лед осветление с по-топла лед светлина. Това са стаите, в които цари уют, семейна хармония и преживявате приятни емоции с приятели. Днес избирате между множество магазини за осветителни тела, в които се предлагат лед ленти за акцент в хола, лампиони и полилеи, съобразно вашия интериор. За насочване на светлината в кухнята можете да изберете лед тръби.

В спалнята имате възможност да внесете и една по-популярна функционалност – осветителни тела с дистанционна или ръчна регулация на яркостта. Отново заложете на топла светлина, за да създадете уют и спокойствие.

За да изберете подходящи осветителни тела за банята, обърнете внимание на нивото защита срещу влага и прах. Най-добрият вариант за мокри помещения са специализираните плафони и тела, които са влагоустойчиви.

За детската стая не се спирайте на магазин за осветителни тела, в който липсват продукти, съобразени с детските интереси. Нашият магазин за лед осветление предлага осветителни тела и с по-ярки цветове, в случай че детето ви държи на цветните акценти от светлина в стаята.

Освен с видовете осветителни тела, имате възможността да експериментирате и с разположението им, така че да постигнете търсения ефект у дома. В нашия магазин за осветителни тела ще откриете множество идеи за разположение и светлинни ефекти спрямо мебелите и желанията ви.