Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

РАЗКЛОНИТЕЛИ И АКСЕСОАРИ LEGRAND

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Брой гнезда
Дължина на кабела
Допълнително

Разклонителите и аксесоарите на френската компания Legrand са проектирани за да осигурят безопасна и удобна употреба на електрически уреди и консуматори. Всички продукти на Legrand са изработени от висококачествени материали и отговарят на стандартите за безопасност в Европейския съюз.

Един от основните продукти на Legrand са разклонителите. Те са налични в различни модели, с различен брой гнезда и с различни функции. Някои от тези функции могат да включват защита от пренапрежение, защита от прегряване, USB портове за зареждане на мобилни устройства и други.

Щепселите и куплунгите на Legrand са електрически аксесоари, които се използват за свързване на електрически уреди и консуматори към захранващата мрежа. Те са проектирани, за да осигурят безопасност при употреба и да бъдат лесни за монтаж.

Щепселите на Legrand са налични в различни модели и размери, включително тип CEE7/7, CEE7/17, CEE7/16 и други. Те се изработват от висококачествени материали и отговарят на всички стандарти за безопасност в Европейския съюз.

Куплунгите на Legrand, от друга страна, се използват за свързване на кабели с щепсели към електрически уреди и консуматори. Като щепселите, куплунгите на Legrand също са проектирани за безопасна употреба и лесен монтаж. Те са налични в различни модели и размери, включително тип CEE7/7, CEE7/17, CEE7/16 и други.

Щепселите и куплунгите на Legrand са част от общата гама от електрически аксесоари на компанията и могат да бъдат използвани за да се създаде безопасна и надеждна захранваща мрежа за вашия дом или офис.

Всички разклонители и аксесоари на Legrand са проектирани да бъдат лесни за монтаж и употреба. Те са предназначени за домашна и професионална употреба и могат да осигурят безопасна и надеждна захранваща мрежа за вашия дом или офис.

Филтри
Цена (ниска към висока)