Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ХИБРИДНИ ИНВЕРТОРИ

Хибридните инвертори (Off-Grid) за фотоволтаични системи са устройства, които имат способността да преобразуват DC енергия в AC енергия, както и да съхраняват енергия в батерии за по-късна употреба. Тези инвертори комбинират функциите на мрежови инвертори и инвертори за съхранение на енергия в едно устройство.

Този тип инвертор се използва в соларни системи, където електрическата мрежа е нестабилна, недостъпна или скъпа. Те позволяват слънчевата енергия да се използва за захранване на електрически устройства и за зареждане на батерии. Когато слънцето е налично и генерира повече електричество от необходимото, излишната енергия се използва за зареждане на батериите. Когато слънцето не е налично или когато търсенето на енергия е по-голямо от енергията, генерирана от слънчевите панели, батериите се използват за компенсиране на енергийната разлика.

Хибридните инвертори могат да се използват в различни приложения, включително домашни соларни системи, сложни индустриални системи, системи за надграждане и разширяване на съществуващи системи, както и селскостопански и водоснабдителни системи. Те предлагат по-голяма гъвкавост и ефективност при използване на слънчева енергия, намалявайки зависимостта от електрическата мрежа и повече контрол върху електроенергията.

Филтри
Цена (ниска към висока)