Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

КЛЮЧОВЕ И КОНТАКТИ

Ежедневно вкъщи използваме ключове и контакти за електрозахранване, но невинаги обръщаме достатъчно внимание при закупуването им. Това обаче може да доведе до големи проблеми, особено ако не сме избрали качествени такива. Най-често некачествени ключове и контакти могат да причинят късо съединение в електрическата мрежа.

Ние от LEDs4economy предлагаме висок клас ключове и контакти с различно предназначение – за щори, за лампи, глухи капачета, с детска защита.

Освен че тези малки детайли в интериора трябва да бъдат комбинирани с цвета на стените и мебелите, те трябва да бъдат съобразени и с разположението на основните електроуреди, аудио и визуална техника.

Колко ключове и контакти са ни необходими и къде да ги поставим?

Ключовете за осветлението се монтират на достъпно място, а ако са повече от един в стая – така че да няма объркване при включването на различните осветителни тела.

За контактите обаче поставянето не е толкова лесно. Местоположението на ключове и контакти трябва да бъде съобразено с преминаващата електрическа инсталация, както и с местоположението на уредите. В кухнята имате нужда от минимум четири контакта – за печка, пералня, хладилник и микровълнова. Те трябва да бъдат разположени в близост до съответните уреди. Нужни са ви и поне още пет контакта – за абсорбатор и други домакински уреди, които евентуално ще използвате.

В спалнята е достатъчен по един контакт от всяка страна на леглото, а във всекидневната – поне три броя за телевизор, приемник и аудио система. До канапето ще имате нужда от допълнителни за настолни лампи, лаптоп и зарядни.

Какви ключове и контакти предлагаме от LED4economy?

Ние залагаме на доказано ефективни и безопасни марки и модели, които дори са лесни за монтаж. От нас можете да закупите и legrand контакти  в светли цветове бяло и крем, с или без детска защита.

При нас можете да откриете различни по предназначение ключове и контакти в най-актуалните цветове – шампанско, антрацит, никел, месинг.

Филтри
Цена (ниска към висока)