Социални Мрежи
Категории

Blog

Столично школо - с дезинфекциращи UV-C лампи във всяка класна стая
16 September 2020

Столичното 28 СУ "Алеко Константинов" е измислило свой начин за противодействие на пандемията от коронавирус. На 15 септември то посрещна възпитаниците си с дезинфекциращи лампи във всички класни стаи. Известно е, че при кашляне, кихане, а дори и при нормално говорене, вирусните частици, които се отделят, могат да живеят върху стоманени повърхности от 4 до 7 дни, а върху дърво, от каквато са направени чиновете, до 2 дни.

read more
Алтерко Роботикс с нов умен сензор
16 September 2020

На 04.09.2020г. българската компания Алтерко Роботикс представи на IFA 2020 новия си продукт умният сензор Shelly Motion. Устройството е разработено в партньорство със Silicon Labs и включва батерия, която предоставя 1 година живот при и 24/7 интернет свързаност. Заедно с това, по време на пресконференцията си на изложението Алтерко представи и най-новата си продуктова линия Shelly Plus, като демонстрира и първото устройство, част от нея – 4-каналното Wi-Fi реле Shelly 4PRO Plus. И двата продукта ще бъдат пуснати на пазара този ноември.

read more
Димиране на LED осветление
5 February 2020

Съществуват различни подходи към димирането на LED осветителни системи. Сред тях са използването на димери за фазово регулиране, технологии за димиране с дигиталния адресируем осветителен интерфейс (DALI), контрол тип 0-10 V, както и интегрирането на LED драйверите в централизирани платформи за сградна автоматизация.

read more
Черен LED Петък
28 November 2019

НЕреални отстъпки до 50% на избрани марки - V-tac, Schneider electric, Legrand, Rabalux, ABB, Elmark и др.

read more
Очаквайте откриване на новия ни физически магазин в София
16 March 2019

Очаквайте нов, по-голям и обновен шоу-рум

read more
Кампания "Спазари цената"
17 July 2018

Искаш да си купиш даден продукт от сайта, но цената му не те удовлетворява? Вече имаш алтернатива!

read more
Smart home control - В час с бъдещето by Nest and Elmark
4 April 2018

Умната къща вече е тук

read more
LED локомотивен фар свети по-силно и с по-малко ток
30 March 2018

Може да се димира, за да не заслепява чакащите по пероните

read more
Сила на светене - LUMENS
23 February 2018

Защо е важно да знаем колко лумена (lumens) свети крушката, която си купуваме?

read more
Управление на нивото на осветеност с метод „1-10“ V
26 October 2017

Една от най-често срещаните форми за регулиране на нивото на осветеност в LED системи е управлението 1-10V. Този метод е много сходен с директния подход за димиране, с изключение на това, че драйверът използва 1-10 V аналогов сигнал, който идва от мултиканален димер, за да определи необходимата сила на светлината. Такъв димер разполага с вградено реле, което прекъсва веригата, а множество драйвери контролират силата на един светлинен източник.

read more
СТЕПЕН НА ЗАЩИТА В СЪОТВЕТСТВИЕ С IEC 60529 – IP на осветителните тела
22 July 2017

Всички осветителни тела задължително трябва да съответстват на определена степен на защита в съответствие с IEC 60529 – IP (International/Ingress Protection). Стандартът има за цел да предостави на потребителите по-подробна информация от неясни маркетинг термини като „водоустойчив”. Степента на защита се записва във вида IPXX, където първата цифра обозначава нивото на защита срещу проникване на твърди частици (включително части от тялото като ръцете и пръстите) и степента на защита на електрооборудването (табл. 2), а втората – защита срещу проникване на вода в изделието.

read more
НОВ ПРОДУКТ- LED СВЕТЛИНИ ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ, КАМИОН ИЛИ МОТОЦИКЛЕТ!
4 July 2017

Уважаеми клиенти, от днес (04.07.2017 г.) пускаме в продажба нашите най-нови LED светлини за автомобили, рейсове, камиони и мотоциклети.

read more
CIMCO - Инструменти за професионалния майстор
15 June 2017

Фирма Андж-ел ЕООД разширява портфолиото на предлаганите стоки и услуги. Богатата гама стоки на CIMCO са складов артикул, което осигурява безапелационно качество в бързината на доставката им.

read more
Тези LED крушки не просто светят
8 January 2017

Идеята за интелигентен дом е много обещаваща. Винаги обаче се получава така, че нещо не й достига. Предлагаме на вниманието ви проектът на една компания – Sengled.

read more
Акция Коледа 2016
6 December 2016

Всяка поръчка ОНЛАЙН на стойност над 50лв с ДДС ще бъде намалена с 10%.

read more
НАСТРОЙВАНЕ НА ЦВЕТА В LED ОСВЕТЛЕНИЕТО
26 November 2016

С все по-голямото навлизане на LED осветлението и увеличаването на възможностите за неговото управление както на работното място, така и у дома, следващата стъпка е регулирането на цвета. Осветителните тела с нажежаема жичка бяха неефективни, но предоставяха цветове и “топлина”, която караше хората да се чувстват комфортно. Обикновено осветителните тела с технология LED се свързват с монотонно, макар и ефективно осветление.

read more
LEDs4economy стартира продажба на модулна апаратура ABB
29 June 2016

След откриването на физически магазин, фирма Андж-ел ЕООД, разширява продуктовата си гама с апаратура от ABB

read more
АКЦИЯ! Спечели 14ЛВ за м. Февруари
9 February 2016

Всеки клиент, който закупи промо сет LED ПАНА 6БР. 600/600 на специална цена от 395лв с ДДС /65,83лв за бр./ печели...

read more
Домът на бъдещето има разход от 2.50 лева на ден.
6 January 2016

06 януари 2016 | 12:01 Бихте ли заплатили около 96 106 лева, за да притежавате дом, който употребява електроенергия за не повече от 2.50 лева на ден? Последните интересни решения от технологичния свят на Великобритания показва, че новият дом може да притежава всички интелигентни решения за драстично намаляване на разходите за електроенергия, отопление и още много други малки екстри. Новите екологични домове могат да се поддържат за изключително ниски суми и най-често се предлагат като решение за малко по-малките сгради.

read more
LEDs4economy става на две години!
24 November 2015

Шокиращи отстъпки, подаръци, продукти с намалени цени, осветление, което се изплаща за кратко време. Това са само малка част от изненадите,които сме Ви подготвили.

read more
LED-ни намаления 2015
23 June 2015

Всеки ден нов продукт с ЕКСТРЕМАЛНО ниска цена.

read more
LEDs4economy извърши доставка на LED RGB подводно осветление в гр. Варна
13 June 2015

За период от един месец бяха подменени осветителни тела на някои от ключовите шадравани.

read more
Плафон с радар/microwave сензор UFO и/или GLOP - ПРОМОЦИЯ - ПЛАЩАШ 9БР. ПОЛУЧАВАШ 10БР!!!
21 May 2015

От 01.06.2015г. клиентите на LEDs4economy ще могат да се възползват от промоцията "9 за 10"

read more
От 01.06.2015г клиентите ни ще могат да се възползват от най-новата ни услуга "Плати после".
21 May 2015

Една услуга с възможност за отложено плащане - с любезното съдействие на Credissimo и Gombashop.

read more
Безплатно подменят лампите на Асеновград с LED-осветление
25 April 2015

В обществената поръчка ще бъде заложено да се обновят енергийно системите за улично и парково осветление на територията на цялата община Асеновград. Инвестицията ще бъде на обща стойност над 2 милиона лева, като на общината тя няма да струва нищо, обясни зам.-кметът Пламен Йончев.

read more
Холандци добиват ток от живи растения
24 March 2015

Технологията, разработена от младата компания Plant-е, вече намира приложение и може да се окаже следващата голяма стъпка и дори революция в чистата енергия

read more
Спечели с LEDs4economy
3 March 2015

Всеки, който хареса страницата на www.leds4economy.com в facebook има шанс да спечели!

read more
Как да пазаруваме осветление за дома?
5 February 2015

С промените в технологиите, се променя и начина, по който пазаруваме. С тези промени се налага и ние, клиентите, да променим начина, по който търсим и избираме най-добрите продукти за дома. Характеристиките, по които сме се водили до сега, изведнъж стават ненужни и се налага да намерим нови параметри, по които да се ръководим.  Тук ще намерите три параметъра, които могат да ви помогнат в търсенето на оптималния вариант за осветлението на вашия дом.

read more
Leds4economy стартира продажба на плафони с радар/microwave сензор
14 January 2015

Ново поколение плафони със сензор

read more
Leds4economy става на 1 година
16 November 2014

Leds4economy става на 1 година и прави подаръци. Купи за повече от 19,99 лв и получи и 1 бр. LED лампа 5W E27 V-tac!!!

read more
Учени създадоха суперефективен 2D светодиод
19 September 2014

Учени от Университета на Вашингтон надминаха всички очаквания и прогнози, като вместо да добавят, премахнаха едно измерение в технологиите за светодиоди. Те са създали двумерен светодиод, за който те твърдят, че е най-тънкият LED в света. Невероятната LED система за осветление има дебелина само три атома и се отличава с физическата си здравина, пише GreenTech.bg. Според учените, тъй като е направен по образец на двуизмерните гъвкави полупроводници, светодиодът е далеч по-ефективен от стандартните. В момента повечето потребителска електроника използва триизмерни светодиоди. Но тъй като устройствата стават все по-малки, налице е сериозно търсене на източник на светлина, който да е още по-компактен – естествено, при поддържане на високи нива на ефективност.

read more
Калкулатор - "LED пано VS Луминисцентни тела"
11 July 2014

Чрез прости сметки пресметнахме, че в едно помещение с 10 луминисцентни тела с електронно запалване и маркови пури, ако се заменят телата със светодиодни пана, границата на рентабилност за инвестицията за едно тяло е малко повече от година и половина. Забележете, че в сметките са изчислени на база 0,22лв/kW. Освен това в сметките не влизат редица други преимущества на лед лампите, като това, че са безвредни за очите, нямат вредни звукови излъвания за разлика от дроселните осветителни тела и др.

read more
Ще управляваме осветлението със смартфон
26 April 2014

Смартфонът постепенно се превръща в основно устройство за организиране на дома

read more
Лондон ще икономисва ток с ново улично LED осветление
14 January 2014

Около 35 000 лампи в града ще бъдат заменени с ефективни светодиоди. Лондон ще осветява улиците си с LED лампи, което ще доведе до намаляване на потреблението на енергия с 40 на сто. Проектът е най-голямата единична инвестиция за модернизиране на уличното осветление в града.

read more
Philips представя новата SlimStyle LED крушка
2 January 2014

Потребителите, които търсят нови светли пътища в събуждане на задаващото се поетапно спиране на 40 - и 60-ватови лампи с нажежаема жичка, ще имат нова възможност от следващия месец, след като днес Philips представи новия си LED SlimStyle 60-ватов заместител.

read more
Mercedes G55K AMG става за реклама на LED светлини
20 December 2013

По време на автомобилното изложение в Дубай бе представен един специфичен тунинг вариант на базата на Mercedes G55K AMG и той се нарича A.R.T. G Streetline. Той върви по петите на A.R.T. AS55K YAAS EDITION – изцяло уникален модел, създаден за кралското семейство на Абу Даби.

read more
Елха от алуминиеви профили с LED украса се изгражда в Русе
20 December 2013

Тринадесетметрова елха с носеща конструкция от стомана и клони от алуминиеви профили ще краси от днес центъра на Русе

read more
LED лампите ще имат IP адреси
20 December 2013

GreenChip ще позволи на потребителите да управляват осветлението чрез своите смартфони, персонални компютри или други устройства с достъп до интернет. Това става с помощта на специален софтуер, разработен от NXP.

read more
Philips отчете 33 % ръст в продажбите на LED-осветление
17 December 2013

Общите продажби на компанията са достигнали 5.6 млрд. евро през третото тримесечие

read more
Ню Йорк минава на LED осветление
17 December 2013

Осветлението в Ню Йорк ще бъде изцяло подменено през следващите няколко години

read more
Таблица за избор на цветова температура на ЛЕД осветление
26 November 2013

С помощта на таблицата, клиентът би могъл да добие по-ясна представа за това колко К /Келвина/ на кой цветови диапазон съответсва, визуализирано.

read more
Защо да изберем ЛЕД осветление?
26 November 2013

Светодиодни лампи LED предизвикаха революция в осветителната техника. Навлизането на светодиодите в осветителната техника промени традиционните представи за характеристики на светлинни източници и разкри нови, много широки възможности пред дизайнерите за реализация на непостижими до момента светлинни сценарии. Светодиодните лампи са и енергийно ефективни, екологични и предлагат разнообразие от цветове, при немислимия до скоро експлоатационен живот до 100 000 часа.

read more