Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ГРАДИНСКИ ФЕНЕРИ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
За монтаж на:
Мощност (W)
Степен защита
Сила на светене
Цветна температура
Материал на тялото
Цвят на корпуса
Фасунга
Срок за доставка
Гаранция

Решението в двора осветлението да бъде от градински фенери е красиво, стилно и уютно. Различните видове парково осветление могат да се използват и за по-малки дворове, на верандата, в градината и дори в двора на кооперацията.

С монтажа на градински фенери можете да подобрите външния вид на откритото пространство и практично и полезно да добавите светлина, ако е твърде малко или изобщо няма такава.

Освен свободно стоящите и прави модели, можете да изберете и такива за стена. Те са с красив старовремски дизайн, който може да ви радва ежедневно, особено ако фасадата на дома ви е с преобладаващи акценти в дървесен цвят.

Какви градински фенери предлагаме в LEDs4economy?

В нашия онлайн магазин можете да откриете различни по цвят, форма, стил и изработка градински фенери, така че да кореспондират с всеки двор, градина и фасада.

Имаме по-изчистени модели за по-модерните и минималистични къщи и домове. Предлагаме обаче и градински фенери за любителите на ретро визията. От нас можете да закупите различни форми осветителни тела – например жълъд, наподобяващ уличните светлини в Ню Йорк, Маями или романтичната Тоскана.

В онлайн магазина ни ще откриете и различни цветове и форми на осветителните тела – универсалното антично злато, антик, класическите черно и бяло.

Посоката на светене също е различна – има стоящи градински фенери тип лампа, които са чудесни за по-широки парапети на терасата или на верандата. Ако имате нужда от осветление за беседката или навеса – можем да ви предложим висящи градински фенери.

Кой вид градински фенери къде се използва?

Както вече споменахме, стенните градински фенери могат да се използват за монтиране на фасадата на дома. Те обаче са подходящи и за терасите на апартаментите и къщите, както и за закрити пространства. Със стоящите градински фенери пък можете да направите алея от светлина в двора.

Филтри
Цена (ниска към висока)