Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

LED ЛЕНТИ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Входящо напрежение
Мощност консумация за метър
Сила на светене
Цветна температура
Степен на влагозащита
Чип светодиод
Разфасовка
Гаранция

Различни цветове лед ленти можем да видим както в интериорния дизайн, мебелите и дори в декорацията за различни събития, така и в автомобила с цел екстремна визия.

Поради различната експлоатация на светодиодните ленти, има и различни видове захранване за лед лента.

Стандартно повечето лед ленти се състоят от метална лента с писти и самозалепваща се повърхност с поставени на равни интервали светодиоди. След като лентата се инсталира и се включи към захранването, тя светва по цялата си дължина, което прави толкова уникален и нейния ефект. Лентите са евтини и лесни за инсталиране и с меката си светлина създават приятно настроение.

Къде можем да използваме лед ленти?

Има безброй възможности за използване на лед ленти, необходимо е само въображение, а за поставянето им – минимални технически познания и усилия.

Както вече казахме, в интериора се използват различни по цветове светодиодни ленти. Все по-модерно е да се акцентира върху картина или изкуствено създадени в стената пространства с книги и сувенири. Можем дори да видим всекидневни в по-модерен стил, които се осветяват изцяло от лед ленти около различни устройства, в мебелите (например във витрината на секцията) или по границата на окачения таван с различни фигури.

Ако искате да създадете уют на двора, в беседката или на верандата, можете също да използвате подходящи лед ленти за открити пространства или коледна украса на дома и градината. Предлагаме различни цветове светодиодни ленти, така че да можете да изпълните всеки ваш проект.

Типичните приложения на лед ленти включват още:

  • Над, под и в кухненски шкафове и шкафове за баня. Предлагаме по-топла или по-студена светлина, за да кореспондира максимално с мебелите ви;
  • В панели и первази;
  • Около бар плота;
  • В шкафове и витрини;
  • Около входове, прозорци, стълби и подове;
  • В градини, пътеки, алеи и табели;
  • Осветление за Коледа или в камина от картон;
  • На гърба на телевизори и озвучителни системи.
Филтри
Цена (ниска към висока)