Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

LED ПАНА И АКСЕСОАРИ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Мощност (W)
Сила на светене (lumens)
Цветна температура
Монтаж
Допълнително

Когато обзавеждаме дома си, освен на мебелите, обръщаме значително внимание и на осветителните тела. За разчупен и модерен дизайн вкъщи можете да се доверите на различните лед пана. Те излъчват достатъчно светлина за всяко помещение, в което изберете да ги монтирате.

Освен това, различните варианти на лед пана са страхотно дизайнерско решение, което лесно кореспондира с останалата част от интериора. Заедно с различните видове лед тръби спадат към „скритото“ осветление, което е все по-предпочитано напоследък.

Къде се монтират лед пана?

Най-често лед пана се монтират на тавана като акцент или на стената, за да подчертаят даден елемент в интериора. Могат да се използват както в спалнята и всекидневната, така и в кухнята, антрето, коридора или банята.

Напоследък особено предпочитани са лед пана в по-малките бани, където на помещението не е необходима много светлина. Ако все пак искате да поставите такъв тип осветление в някоя по-голяма стая, можете да заложите на няколко малки лед пана или едно по-голямо.

Често срещана практика напоследък е и лед пана да се използват за осветление в офиси и големи търговски обекти, където заменят луминесцентните лампи.

Какви лед пана ще откриете при нас?

В нашия онлайн магазин предлагаме богат асортимент от лед пана за вашия дом, офис или търговски обект.

При нас ще откриете различни по мощност пана, в зависимост от вашите потребности. Предлагаме както пана за външен монтаж, така и за вътрешен такъв.

За ваше улеснение от нас можете да закупите и необходимите за инсталация на лед пана аксесоари – рамка, щипки, драйвери, кутии, както и комплекти за висящ монтаж.

Продуктите, които предлагаме, са надеждни, енергийно ефективни и с 2 години гаранция. Качеството на използваните елементи и аксесоари за осветление са от изключително значение за електрическата и осветителната система на вашия дом.

Доверете се на LEDs4economy за гарантирано качество и добра цена!

Филтри
Цена (ниска към висока)