Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

LED ПЛАФОНИ С ДИСТАНЦИОННО

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Мощност (W)
Сила на светене
Размер
Допълнително

Led плафон с дистанционно е чудесно решение за осветление на верандата, банята, коридора, антрето или дори терасата. Различни варианти плафониери за таван са отличен вариант и за осветяване на пространството пред входната врата на дома ни или на блока, както и за беседката.

Плафоните са удобни и компактни, тъй като те не са висящи тела, а са прикрепени плътно към стената или тавана. Това спестява място и ги прави подходящи за кухни и кухненски боксове с шкафове, високи до тавана. Така няма опасност при отваряне на някой от тях да повредите осветителното тяло.

Вариантите на led плафон с дистанционно ще осигурят достатъчно силна светлина за всяко място в дома ви, отличават се с дълъг период на експлоатация и са особено икономични.

Защо да изберем led плафон с дистанционно?

Всеки led плафон с дистанционно е предпочитан пред обикновените плафони. С дистанционното удобно можете да настроите светлината и да включите или изключите определени ефекти на осветлението.

Също така, много често плафоните се използват за осветление на веранди, тераси и беседки, в които често намираме време за релакс. С led плафон с дистанционно можете да създадете невероятно уютна атмосфера за вас и за вашите близки.

Какви led плафони с дистанционно можете да откриете при нас?

В онлайн магазина на LEDs4economy можете да откриете различни плафони, които да кореспондират с дизайна на вашия дом.

Ние предлагаме led плафон с дистанционно с таймер и различни цветове на светлината. Лесно и от разстояние можете да управлявате ефекти като димиране и температура на светлината.

При нас можете да откриете и плафони с цветна температура 3в1. За външен монтаж – на тераса, веранда, навес или беседка, предлагаме разнообразие от модели с висока влагоустойчивост.

В нашия онлайн магазин ще откриете различни елипсовидни плафони, с разнообразие от форми и дизайни на стъклото.

Филтри
Цена (ниска към висока)