Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

LED ПЛАФОНИ ЗА БАНЯ, АНТРЕТА, КОРИДОРИ И ДР.

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Мощност (W)
Цветна температура
Степен на влагозащита

Осветлението в банята, коридора и антрето е също толкова важно, колкото и в останалата част от дома ни. Когато избираме плафони за баня, също обръщаме внимание на неговия дизайн и форма и дали кореспондира с обзавеждането в банята.

Освен това, като потребители се стараем да изберем възможно най-добрия вариант. Това не е толкова лека задача, тъй като помещението е мултифункционално и има нужда от много светлина. Трябва да бъде светло и в зоната с душа, и около умивалника, и като цяло всяко ъгълче в банята.

Как да изберем правилните плафони за баня?

От избора на плафони за баня и вентилатори за баня зависи до голяма степен сигурността ни. Все пак, става въпрос за пространство с висока влажност и правилно функциониращи електроуреди.

За да сте спокойни за вас и близките ви, ние предлагаме плафони за баня с висока степен на защита от проникване на твърди частици и вода.

Ако вашата баня е по-голяма, изберете няколко по-малки плафони за баня или някой от по-големите варианти, които предлагаме. Ако планирате да имате няколко осветителни тела, внимателно проучете къде и как можете да ги монтирате и дали ще осветяват ефективно пространството.

За по-малките мокри помещения е достатъчно да изберете само един от нашите плафони за баня.

Ако пък искате да разнообразите дизайна в мокрото помещение, можете да изберете осветителни тела със звезди или други фигури. Имайте предвид, че този вариант не е препоръчителен, ако решите да слагате няколко плафони за баня.

Какви плафони за баня предлага LEDs4economy?

В онлайн магазина на LEDs4economy можете да откриете кръгли, квадратни, елипсовидни, по-големи или по-малки плафони за баня. Предлагаме матови плафониери, които са подходящи и за терасата, хола, коридора и антрето.

Също така, продуктите ни са с различни цветове на корпуса, така че да кореспондират с интериора на банята.

Нашите плафони за баня отговарят на всички изисквания за водоустойчивост.

Филтри
Цена (ниска към висока)