Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ
  • Начало /
  • LED ИНДУСТРИАЛНО, ВЗРИВОЗАЩИТЕНО, АВАРИЙНО И УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ

LED ИНДУСТРИАЛНО, ВЗРИВОЗАЩИТЕНО, АВАРИЙНО И УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Изборът на осветителни тела за индустриално осветление е сериозна и нелека задача. В производствената среда има множество фактори, които могат да увредят лампата. Затова ние предлагаме индустриално осветление, което гарантира устойчивост и безопасност.

Този вид осветителни тела имат редица приложения за различни обекти. Освен led прожектори, в различни обществени сгради, търговски обекти и открити пространства се прилага индустриално осветление.

Къде се използва индустриално осветление?

Индустриално осветление включва както лампи, така и насочващи светещи табели за авариен изход. Те са подходящи както за монтаж на стена и таван, така и за открит монтаж.

Различните видове индустриално осветление можете да използвате за:

- Търговски обекти, големи магазини, открити пространства;
- Спортни сгради и зали;
- Складове;
- Производствени халета;
- Улици;
- Алеи.

Какви са предимствата на индустриалните осветителни тела?

Чрез индустриално осветление можете да заместите напълно традиционните улични и промишлени осветителни тела. Едно от най-големите им предимства е значително по-малката консумация на електроенергия, което е изключително важно за по-големи обекти и пространства.

Светлината, която се излъчва от индустриално осветление, е равномерна и приятна за окото, което е едно от големите предимства, особено за производствени помещения. Освен това, не е нужно да чакате определено време, за да се достигне максималният светлинен поток.

Осветителното тяло няма да се повлияе от многократното включване и изключване, което се налага в търговски обекти, складове, халета и спортни обекти. Друго предимство на лампите за индустриално осветление е, че са екологично чисти. Те не отделят живак и олово. Също така и не излъчват ултравиолетови и инфрачервени лъчи.

Предвид областта им на използване – в производство, спортни зали и складове, телата за индустриално осветление са изключително устойчиви на удар и са стабилни при вибрации. Варирането на мрежовото напрежение също не оказва влияние върху нормалната работа на този тип осветители. В LEDs4economy можете да откриете и взривозащитени промишлени LED осветители.

Филтри
Цена (ниска към висока)