Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

LEGRAND NILOE

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Допълнително

Legrand контакти са ново поколение ключове и контакти, които са лесни за монтаж. Механизмите заемат по-малко място, което ги прави лесни за монтиране, регулиране на дълбочина. Едно от най-големите им предимства е, че рамките им се фиксират без инструменти.

Legrand контакти се монтират лесно дори и рамките да са от повече модули. Това удобство се дължи на специалните щифтове, които са създадени за бързо и безпроблемно подравняване на поддържащите рамки.

Имат ли детска защита Legrand контакти?

Както за вас, така и за нас от LEDs4economy, защитата на най-малките е от изключително значение. В механизмите на Legrand контакти е вградена детска защита. Въпреки това, вие можете да изберете от нас подходящи предпазители и капачета за контактите. За напълно безопасна инсталация в този вид контакти е добавена допълнителна защита IPX2.

Кое е новото в Legrand контакти?

С най-новата и модернизирана серия Niloe на Legrand контакти ще можете лесно да монтирате на стената обикновен контакт в комбинация с детска защита и отвор за USB тип С. Освен това, от нас можете да закупите и двойна USB розетка за тип А и тип С, както и двойно USB зарядно, което ще ви спести вечното търсене на адаптерите за зарядното на телефона или таблета. Сега вече ви е нужен само кабел!

Какво ново при ключовете от същата серия?

Серията включва не само Legrand контакти, но и ключове за лампи и осветителни тела.

Ключовете могат лесно да се превръщат в превключватели със светлинна индикация чрез добавяне на светодиод. Светлината се вижда чрез стандартните полупрозрачни плочки.

Ключовете от тази серия са с автоматични клеми, които помагат за лесен и бърз монтаж. Имат и големи отключващи се клапани за по-лесно управление. Клемите са нов вид и са по-големи, за да има по-голямо съпротивление при изваждане на проводника.

Освен лесният монтаж, новите модели се отличават и с нови възможности за пестене на енергия.

РАЗГЛЕДАЙ КАТАЛОГ NILOENILOE™

LEGRAND - 664518 NILOE Kлюч за бойлер бял 16A светлинна индикация

Филтри
Цена (ниска към висока)