Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ЛУНИЧКИ И СПОТОВЕ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят на тялото
Корпус форма
Степен на защита
Монтаж
Друго

Лед луни и лед ленти са едни от най-често използваните осветителни тела, както в интериорния дизайн, така и в във вътрешния дизайн на автомобила и фасадата на дома, офис сгради и дори обществени такива.

В нашия онлайн магазин за LED осветителни тела можете да откриете различни по вид и цвят лед луни – с бяло тяло, подвижни, за външен монтаж в различни цветове и форми, алуминиеви, квадратни, заоблени, розови, сини, жълти. Само решете какви лед луни ви трябват и ще ги намерите при нас!

Също като лед лентите и различните по цветове лед луни можете да използвате за различни неща:

  • За окачени тавани с различни геометрични форми. Лед луни с различни размери и цветове са чудесен вариант за спалнята, всекидневната, трапезарията или коридора с разчупен окачен таван. Ако сложите по-голям брой лед луни в различни размери, дори няма да са ви нужни допълнително осветителни тела.
  • За акцент върху стълбища, первази, парапети. Това би улеснило видимостта през нощта, но и би създало чувство за уют и романтика в дома ви. Ако изберете лед луни в различни цветове, можете да ги използвате за различни стаи и за разделяне на зони в дома.
  • За акцент върху част от фасадата на къщата или вилата също можете да използвате по-големи лед луни, които да осветяват дома ви. А защо не и алея от светлини в градината?
  • Ако сте почитатели на оригинална украса за Коледните празници, можете да си изработите камина от картонени кутии, а вместо огън, вътре да поставите няколко парчета дърво и лед луни, които да имитират огнище.
  • Лед луни, но с по-малки размери, можете да използвате и за автомобила. За децата би било забавно и интересно.

Ние от LEDs4economy предлагаме луни с различен цвят на корпуса – розово злато, бяло и черно, черно и златно, хром, никел или сатен.

Филтри
Цена (ниска към висока)