Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

НАСТОЛНИ ЛАМПИ И ЛАМПИОНИ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Мощност (W)
Цвят на тялото
Цокъл

Мечтаете ли и вашият дом да изглежда като тези в списанията за интериорен дизайн? Колкото и да ви звучи невероятно, можете да сбъднете мечтата си, като изберете подходящи лампиони и настолни лампи за всяка от стаите.

В нашия онлайн магазин можете да откриете различни видове лампиони, така че да превърнете дома си в уютно бижу, достойно за корица на списание.

Къде да сложим лампиони?

Най-често наземни лампиони или настолни лампи се слагат в хола, спалнята, домашния офис или детската стая.

Високите лампиони са компактни и елегантни, подходящи за малки всекидневни, в близост до канапето или ъгловия диван. Ако имате достатъчно място, можете да изберете и настолни лампи, които да сложите от двете страни на меката мебел, на подходящи малки масички. За да изглежда завършен вида на стаята, е препоръчително да съчетаете избраните лампиони с висящи лампи или висящи полилеи. Същото се отнася и за избора ви на настолни лампи.

В спалнята е по-подходящо да сложите настолни лампи, съобразени с интериора и останалите мебели. Те са подходящи също и за кът за четене или домашния ви офис кът.

В детската стая можете да поставите както лампиони, ако има мека мебел, така и настолни лампи на бюрото с цел насочване на светлината.

Как да изберем подходящите лампиони и настолни лампи?

На който от нашите лампиони и настолни лампи да се спрете, независимо за коя стая, ще намерите решение за осветлението на помещението! При нас можете да откриете осветителни тела без трептене, без да увреждат очите и с различни опции – с ефект димиране или надстройка на определена цветна температура.

Ако домът ви е по-голям и помещенията са по-големи, можете да избирате сред лампиони и настолни лампи с по-силна светлина. За кът за четене предлагаме осветителни тела с топла светлина, малък размер и изчистен дизайн. В Leds4economy предлагаме и по-изчистени, и по-разчупени и атрактивни дизайни.

Филтри
Цена (ниска към висока)