Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА БАСЕЙНИ, ФОНТАНИ И ДР.

Цена
 лв.
 лв.
Марки
За монтаж на:
Мощност (W)
Степен защита
Сила на светене
Цветна температура
Материал на тялото
Цвят на корпуса
Фасунга
Срок за доставка
Гаранция

Осветление за басейни, фонтани и други водни обекти може да бъде много ефектно и красиво. Има много начини за постигане на това, включително използването на LED светлини.

Важно е да се има предвид, че осветлението за водни обекти изисква специални осветителни тела, които са устойчиви на влага и вода. Те трябва да бъдат инсталирани по такъв начин, че да не представляват риск за хората, които ползват обекта.

Един от най-популярните начини за осветяване на басейни и фонтани е използването на LED светлини. Те са енергоефективни, имат дълъг живот и могат да се използват за създаване на различни ефекти, като например сменящи се цветове и пулсации.

Халогенните лампи също са използвани за осветление на водни обекти, но са по-енергийно ефективни отколкото други видове лампи. Те обаче имат кратък живот и са склонни към повреди.

Флуоресцентните осветителни тела могат да бъдат използвани и за осветление на басейни и фонтани. Те са ефективни и енергоспестяващи, но не са толкова дълготрайни като LED светлините.

Възможностите за създаване на красиви ефекти с осветлението за водни обекти са много. Важно е да се има предвид безопасността и да се използват специални осветителни тела, които са устойчиви на вода и влага.

Филтри
Цена (ниска към висока)