Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ПАРКОВИ СТЪЛБОВЕ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
За монтаж на:
Мощност (W)
Степен защита
Сила на светене
Цветна температура
Материал на тялото
Цвят на корпуса
Фасунга
Срок за доставка
Гаранция

Използването на парково осветление в двора на къщата или жилищната кооперация, в градината, на верандата или в пространството около блока е стилно и практично решение. В тази категория попадат външни стоящи лампи и фенери с различни дизайни, опали, градински осветителни тела и лампи.

Какво парково осветление предлагаме?

В нашия онлайн магазин можете да откриете градински фенери в модерни форми, с изчистени такива и най-вече: с елегантна линия.

За почитателите на винтидж дизайна предлагаме парково осветление с ретро лампи и фенери, които са в черен цвят или състарено злато. Предлагаме и едни от най-модерните и изчистени стоящи лампи.

При нас ще откриете парково осветление с конусовидна форма, с два или три фенера, цилиндрични и всякакви други форми, които да кореспондират с вашата идея.

Къде можем да използваме парково осветление?

С осветителни тела за парково осветление можете стилно да разделите двора или градината на различни зони, както и да направите алея от градински лампи и фенери.

Също така, с този вид осветление можете да създадете уютна атмосфера на беседката или в лятната кухня.

Ако имате басейн или малко езеро в двора, можете да добавите парково осветление около тях. По този начин ще си осигурите добра възможност за нощно къпане или прохладна вечер с питие в ръка.

Парково осветление можете да използвате и за допълнително осветление в пространството около блока или дори на терасата на апартамента.

Много офис сгради и нови жилищни кооперации залагат на осветителни тела, предназначени за паркове, за да осветят терасите и общите пространства около сградата. Подходящо подбраните модели могат да създадат неповторим уют дори на работното място.

Как да изберете подходящо парково осветление?

Когато избирате парково осветление, съобразете има ли електрическо захранване близо до тях и в какви условия ще бъдат осветителните тела.

Ако ще бъдат на закрито, например остъклена тераса, нямат нужда от голяма степен водоустойчивост. Но ако са изцяло навън, заложете на по-устойчиви модели.

Филтри
Цена (ниска към висока)