Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Професионални кабелни инструменти и аксесоари

CIMCO - фабрика за инструменти

От основаването си през 1827 година, и по този начин повече от 180 години, фабриката на CIMCO е един от водещите производители и дистрибутори на инструменти за професионалния пазар.

Още от самото начало компанията е следвала философията си, да произвежда инструменти, които да отговарят на най-високите стандарти за професионални нужди. Това налага използването на най-добрите материали, тяхната професионална адаптация към индивидуалните нужди на клиента и нови технически предизвикателства. По този начин компанията се е развила от регонален производител на клещи до световноизвестен производител и дистрибутор.

Фабриката за инструменти CIMCO е позиционирана в Ремшайд, Германия и от основаването си се намира на върха на европейската инструментална индустрия.

Днес компанията е шесто поколение семейна собственост. С цел близост до клиента и потребителите, фабриката на CIMCO поддържа постоянно на склад над 8.000 артикула, висококачествени и иновативни инструменти в цялостен пакет за пускане на пазара.

Както собственото производство, така също и кооперацията с именити немски производители на инструменти дадоха своя принос да обхванем една много голяма част от европейския пазар.

 

РАЗГЛЕДАЙ КАТАЛОГ CIMCO

Image result for CIMCO KATALOG

Филтри
Цена (ниска към висока)