Социални Мрежи
Каталог
  • Начало /
  • Протокол за рекламация и Връщане на стока в 14-дневен срок

Протокол за рекламация и Връщане на стока в 14-дневен срок

Моля изтеглете и попълнете формуляра от тук - http://dox.bg/files/dw?a=d64ff72e5d

 

Всички продукти предлагани в е-магазина са с гаранция от минимум една година. При проблем с продукт, закупен от нас следвайте следните стъпки:

  1. Проверете дали продуктът е все още в гаранция. Потърсете документ указващ неговото закупуване - протокол, стокова, фактура или товарителница.
  2. Уверете се, че проблемът е в самия продукт! При рекламация разходите за транспорт и в двете посоки са за наша сметка. В случай на неодобрена рекламация, всички транспортни разходи ще бъдат начислени с разписка за наложен платеж, в наша полза, при връщането на пратката. 
  3. При изпращане на пратката за рекламация задължително я застраховайте /обявена стойност и чупливост/, с опция преглед. Освен това е необходимо да изпратите съпътстващ документ за собственост на пратката с кратко описание в свободен текст с проблема на продукта. 
  4. Задължително трябва да се обадите непосредствено преди изращане - на номер 0899168570 или да пишете на sells@leds4economy.com, за да се разберем къде да ни изпратите проблемния продукт!!! Ако никой не се обади, за да ни предупреди - няма как да приемем пратка. 
  5. Попълнете докумнтите - при рекламация - протокол за рекламация и ни го изпратете на посочения по-горе имейл или на адреса на физическия магазин.
  6. В случай на връщане на стока попълнете формуляр за връщане на стока и ни го изпратете на посочения по-горе имейл или на адреса на физическия ни магазин.