Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

РАЗКЛОНИТЕЛИ И ОСНОВИ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Брой гнезда
Дължина на кабела
Допълнително
 

Разклонителите и основите са електрически аксесоари, които се използват за свързване на едно или повече електрически уреди към едно захранване. Те са предназначени за употреба в домашни и офисни условия и осигуряват безопасна и удобна захранваща мрежа.

Разклонителите са налични в различни модели и размери, включително модели с 3, 4, 5 или повече гнезда. Те се изработват от висококачествени материали и отговарят на всички стандарти за безопасност в Европейския съюз. Разклонителите осигуряват удобство и функционалност за включване на множество уреди към едно захранване, като същевременно ги защитават от пренапрежение и други електрически рискове.

Основите са електрически аксесоари, които се използват за монтиране на електрически контакти и превключватели в стената. Те са предназначени да бъдат използвани като фиксирани елементи в захранващата мрежа на домовете и офисите. Основите могат да бъдат монтирани на стени и други повърхности, като осигуряват лесен достъп до електрическата захранваща мрежа.

Както разклонителите, така и основите са налични в различни модели и размери, които отговарят на всички стандарти за безопасност в Европейския съюз. Основите също могат да бъдат снабдени с допълнителни функции като ключове за превключване на електрическите уреди и други.

Разклонителите и основите са важни елементи в електрическата захранваща мрежа на домовете и офисите, като осигуряват безопасна и удобна захранваща мрежа за вашия дом или офис.

Филтри
Цена (ниска към висока)