Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

РАЗКЛОНИТЕЛИ V-TAC

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Брой гнезда
Дължина на кабела
Допълнително
Брой гнезда
Дължина на кабела

Разклонителите на V-TAC са електрически аксесоари, които се използват за свързване на множество електрически уреди към едно захранване. Те са предназначени за употреба в домашни и офисни условия и осигуряват безопасна и удобна захранваща мрежа.

Разклонителите на V-TAC са налични в различни модели и размери, включително модели с 3, 4, 5 или повече гнезда. Те са изработени от висококачествени материали и отговарят на всички стандарти за безопасност в Европейския съюз.

Освен стандартните функции на разклонителите, някои модели на V-TAC включват допълнителни функции като защита от пренапрежение, защита от прегряване, USB портове за зареждане на мобилни устройства, индикатори за защита и други.

Разклонителите на V-TAC са лесни за монтаж и употреба. Те са снабдени с дълги кабели за захранване, които позволяват удобно поставяне на разклонителя на различни места. Някои модели на V-TAC са също така снабдени с ключове за включване и изключване, което позволява по-удобен контрол върху захранващата мрежа.

Разклонителите на V-TAC са качествени и надеждни продукти, които могат да осигурят безопасна и удобна захранваща мрежа за вашия дом или офис.

Филтри
Цена (ниска към висока)