Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

РЕЛСОВИ ОСВЕТИТЕЛИ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Напрежение (V)
Тип релса
Цвят на тялото
Мощност (W)
Сила на светене (Lumens)
Цветна температура
Габаритен размер
Допълнително

Релсовите осветителни тела, известни още като релсови светлини или тракови осветителни системи, са осветителни уреди, които са монтирани върху специални релси и се използват за осветяване на пространство, обекти или пътища.

Тези осветителни системи се използват често в комерсиални сгради като магазини, изложбени зали, музеи и галерии, както и в жилищни сгради или други места, където се изисква директно и фокусирано осветление.

Релсовите осветителни тела се състоят от основа или шина, на която се поставят осветителни тела. Тези основи обикновено имат електрически проводници, които осигуряват електрическо захранване на осветителните тела. Осветителните тела се монтират на основата и могат да бъдат лесно преместени или пренаредени спрямо нуждите на осветлението.

Релсовите осветителни тела предлагат гъвкавост и възможност за прецизно насочване на светлината. Те могат да бъдат оборудвани с различни видове крушки, като например LED крушки, които осигуряват енергоефективно и ярко осветление.

Предимствата на релсовите осветителни тела включват възможността за промяна на посоката и насочването на светлината, лесната им инсталация и гъвкавостта при промяна на осветлението. Освен това, те позволяват създаването на различни светлинни ефекти и акценти в интериора.

Обикновено релсовите осветителни тела се управляват чрез смарт приложения, превключватели или димери, което позволява регулиране на яркостта и настроеността на осветлението.

Това са основните характеристики на релсовите осветителни тела. Те предлагат удобство, гъвкавост и възможност за създаване на персонализирано осветление в различни среди.

Магнитното релсово осветление е иновативна технология за осветление, която използва магнитни полета, за да предостави електрическо захранване на осветителните тела, монтирани върху специални релси.

В този вид осветление, основите на светлините са оборудвани с магнитни пластини, които се монтират върху релсова система. Тези магнитни пластини се свързват с електрическата мрежа и генерират магнитни полета.

Осветителните тела, които са специално проектирани за магнитното релсово осветление, имат магнитни контакти, които се поставят върху магнитните пластини на основата. Тези контакти осигуряват електрическата връзка между основата и осветителното тяло, което позволява на светлината да бъде захранвана директно от мрежата.

Една от основните предимства на магнитното релсово осветление е гъвкавостта и лесната инсталация. Осветителните тела могат да бъдат поставяни и премествани лесно по релсовата система, без нужда от сложна инсталация или промени в електрическата инфраструктура.

Освен това, магнитното релсово осветление предоставя възможност за прецизно насочване и настройка на светлината, като осветителните тела могат да се преместват по релсите, за да се постигне желаната посока и ъгъл на осветление.

Това е основната информация относно магнитното релсово осветление. Технологията все още е в развитие и се използва в различни приложения, особено в търговски и изложбени обекти, където се изисква гъвкаво и прецизно осветление.

Филтри
Цена (ниска към висока)