Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

РОЗЕТКИ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Серия
Цвят
Електрическа схема
Монтаж
Номинален ток (А)
Допълнителна информация
Степен на защита

Розетките са вид контактно устройство с различни конектори за връзка с мрежата. Сред различните видове можем да открием и розетка за интернет, която би спестила на всяко домакинство или офис неприятно изглеждащите кабели по пода и в стаите.

Кой и къде използва розетка за интернет?

Офис и административни сгради, жилищни сгради и частни домове са основните потребители на розетка за интернет. Причината е във всички предимства на това устройство.

На първо място е, че чрез розетката се намалява количеството кабели в офисите, работните помещения, жилищата и стаите. Ако все пак има нужда от минимално количество кабели в някое от затворените пространства, можете да се доверите на нашите скоби за кабели.

Освен това, монтажът на една розетка за интернет е  лесен – подобно на контактите, тя се монтира на стената с монтажна рамка и определени крепежни елементи.

Това е едно от най-често използваните устройства за интернет в нашето ежедневие. С помощта на розетка за интернет качеството на сигнала е повече от перфектно.

Какви са различните видове розетки?

В нашия онлайн магазин можете да откриете освен разновидности на розетка за интернет и други видове розетки, сред които:

  • Розетка за аудио и тонколони;
  • USB розетка;
  • HDMI розетка;
  • За телевизия и други.

Предлагаме ги в различни цветове, така че да кореспондират с интериора и на дома, и на офиса.

Как да изберем правилната розетка за интернет?

Най-масово в домовете и офисите се използват розетки за интернет RJ45, като има две различни категории за ускоряване на преноса на данни.

Трябва да имате предвид и за какъв кабел трябва да бъде приспособена вашата розетка за интернет – UTP (за дома или малък офис) или STP (за големи фирми и компании). Тази характеристика на инсталацията е от основно значение, затова ѝ обърнете внимание.

Има още един вид кабел за интернет, който да имате предвид – FTP с усукана двойка за свързване с RJ.

Филтри
Цена (ниска към висока)