Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

SCHNEIDER ASFORA

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Допълнително

Ключове и контакти Шнайдер са доказано едни от най-качествените продукти на пазара за електроматериали. Много често, когато избираме тези елементи от електрическата инсталация, обръщаме твърде много внимание на външния вид и твърде малко на техническите особености на продукта. А точно на последните трябва да акцентираме най-много.

Тъй като електрическата система е една от най-важните във всеки дом, ние предлагаме ключове и контакти Шнайдер - гаранция за качество и добра визия.

Вече не трябва да се притеснявате дали вашите ключове и контакти ще кореспондират с обзавеждането и цвета на стените. В онлайн магазина на LEDs4economy ще откриете различни цветове и модели ключове и контакти Шнайдер, така че да имате сигурно електрозахранване и красив дом!

Какви са предимствата на ключове и контакти шнайдер?

Ключове и контакти Шнайдер са създадени по специална технология, така че да отговарят на стандартите за безопасно ползване и качество.

Подобно на Legrand контакти, ключове и контакти Шнайдер са изключително лесни за монтаж и се отличават с редица предимства, сред които:

  • Специалната схема за свързване на гърба на механизма свежда до минимум риска от грешно свързване на кабелите;
  • Механизмът е проектиран така, че възможността за докосване на тоководещите части е минимална с цел безопасност;
  • Монтажът е абсолютно безопасен, благодарение на защитените с накрайници монтажни крачета;
  • Ключове Шнайдер се монтират бързо и лесно, благодарение на устройство за освобождаване и захващане на кабелите;
  • Кабелът лесно се свързва на правилното място поради удобната форма на входящите отвори.

Как да избера правилните ключове Шнайдер?

Изберете ключове Шнайдер според нуждите на електроуредите в дома ви. Можете да избирате между различни цветове – бял, антрацит, крем, алуминий, стомана или бронз.

Ние предлагаме различни видове ключове Шнайдер – еднополюсни, двуполюсни, девиаторни, кръстати, с LED индикатор, бутони за звънци и лампи, ключове за щори. Независимо дали искате да свържете ключовете за по-сложно осветление в дома ви, или да улесните спускането и вдигането на щори, можете да се доверите на ключове Шнайдер.

РАЗГЛЕДАЙ КАТАЛОГ ASFORA

Asfora - SCHNEIDER ELECTRIC

Филтри
Цена (ниска към висока)