Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ДАТЧИЦИ И СЕНЗОРИ ЗА ДВИЖЕНИЕ И СВЕТЛИНА

Цена
 лв.
 лв.
Марки

Безспорно различните сензори за движение са в помощ на ежедневието ни, което става по-лесно срещу минимални средства. На всеки се е случвало вечер на двора, пред блока или в мазето да има нужда от светлина, най-малкото с цел безопасност и по-лесна видимост. Ако пък живеете в по-опасен район, можете да свържете някои модели сензори за движение с алармена система за по-голяма сигурност.

Освен за дома, вилата или двора, те се използват и от различни търговски обекти и офиси. Често в санитарните помещения на заведенията, в складовете на магазините или в производствените бази се поставят сензори за движение и активиране на led светление с цел по-лесна работа и по-добри условия.

Какви сензори за движение предлагаме?

В LEDs4economy можете да откриете различни видове сензори за движение според вашите нужди. Ние предлагаме инфраред датчици, такива за монтаж на таван или стена, в зависимост от помещението, както и устройства с 360 градуса обхват на движение.

При нас можете да откриете различни по форма и цвят сензори за движение, така че да кореспондират максимално добре с интериора на стаята или на външното пространство.

Как да изберем правилните сензори за движение?

За да изберете правилни за вашите нужди сензори за движение, на първо място трябва да определите местата, на които е възможно тяхното поставяне. Местоположението на инсталация на устройството ще помогне и за избора ви на подходящо такова според условията, в които ще се намира.

За затворени помещения, стаи, складове и съблекални можете да изберете сензори за движение с по-ниска защита от влага, но за мокри помещения и на открито заложете на по-високата защита.

В зависимост от местоположението, определете и с какво захранване ще бъдат избраните сензори за движение – кабелни (електрически), с акумулаторно или батерийно захранване.

Също така изберете и правилния вид сензори за движение. Ние предлагаме инфраред, които отчитат температурата на хора и животни.

Филтри
Цена (ниска към висока)