Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

СКОБИ ЗА КАБЕЛИ И УКРЕПВАНЕ, МОНТАЖ НА КАБЕЛИ

Въпреки че всеки в дома си има кабели, защото те са крайно необходими за нормалния ни живот, никой от нас не обича те да бъдат навсякъде в стаите и коридора. Освен това, ако кабелите не са фиксирани, това крие опасност, особено за хората с малки деца и домашни любимци.

За решението на този проблем, за който сме сигурни, че е факт в повечето домове, от LEDs4economy предлагаме скоби за кабели. Освен че спомагат за фиксацията им, различните видове скоби за кабели спомагат и по-лесен монтаж.

Видове скоби за кабели

В онлайн магазина ни можете да откриете различни видове скоби за кабели според това какво монтирате.

Предлагаме в пакет по 100 бр. основи за кабелни превръзки в два размера – Ф 6 мм или Ф 8 мм.

Сред видовете скоби за кабели можете да откриете и дюбел за кръгъл кабел, който е наличен в два размера. От нас можете да закупите и дюбел единична или двойна кука за мостов кабел и дюбел за кръгъл кабел.

За ваше улеснение предлагаме и 4 различни размера на дюбел за мостов кабел, който е един от най-често използваните видове кабели за вътрешни ел. инсталации. Скоби за кабели се използват често и при монтажа на кабели върху дървени повърхности, беседки, бараки или навеси.

Необходимо ли е да купувам скоби за кабели?

За някои може да изглежда ненужно, но е задължително да се сдобиете със скоби за кабели. Причината е, че ако един кабел не е добре или правилно фиксиран, това може да доведе до проблем в електрозахранването и електрическата инсталация на дома.

От LEDs4economy силно препоръчваме използването на скоби за кабели, за да сте сигурни в безпроблемното функциониране на вътрешната ел. инсталация.

Основно за мостови кабели се използват различни скоби, тъй като те са най-често използваните и основна практика е да се вграждат в стените.

Филтри
Цена (ниска към висока)