Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

СОЛАРНИ ПРОЖЕКТОРИ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Мощност(W)
Сила на светене
Напрежение(V)
Цвят на корпуса
Цветна температура
Живот в часове
Ъгъл на светлината
Съвместимост със сензор
Степен влагозащита
Друго
Гаранция

Монтирането на соларен прожектор около входа на кооперация, в двора на вилата, около къщата или офиса е отлично решение, на което си заслужава да обърнете внимание.  Всеки от нас се е затруднявал късно вечер да открие ключовете си или да вижда какво се случва около него, ако няма добро осветление на мястото. Инсталацията на соларен прожектор решава този проблем и то по екологичен начин.

За какво е подходящ един соларен прожектор?

Този вид осветителни тела, които се модернизират с всеки изминал ден, са подходящи още за градината или места, на които няма електроснабдяване. Един соларен прожектор с по-голяма мощност може да освети немалко пространство. А захранването му става единствено и само от слънчевите лъчи. Енергията за осветяване се събира в специална батерия през деня, за да бъде ефективна в тъмната част на денонощието.

С напредването на технологиите вече можем да видим и различни видове соларен прожектор с датчик за движение или с възможност за насочване по ваш избор.

Този вид осветителни тела са чудесна възможност за защита на дома от недоброжелатели. Дори да е изключено електрозахранването, моделите соларен прожектор със сензор за движение се активират при нечие присъствие. При извънредни ситуации, в които е спрян токът или има авария, също можете да се възползвате от удобството на соларен прожектор.

Според вашите нужди, искания и цели в LEDs4economy можете да откриете соларен прожектор с различна мощност – от 12 W до 50 W. Различната мощност, лесният монтаж и транспорт позволяват да използвате прожекторите и по време на къмпинг.

Кое е по-добро – соларен прожектор или електрическа крушка?

От гледна точка с цел опазване на природата и все по-популярните тенденции за възобновяеми източници на енергия един соларен прожектор е по-добрата алтернатива на електрическата крушка. Не само заради по-малко използван ресурс, но и заради по-голямата ефективност. Новите модели led прожектори със соларни батерии могат да издържат повече време, отколкото някои електрически крушки.

Филтри
Цена (ниска към висока)