Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

АПЛИЦИ И СТЕННИ ЛАМПИ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Мощност (W)
Цокъл
Цветна температура
Цвят на тялото
Степен на влагозащита

Различни по форма, цвят и дизайн стенни лампи и стенни аплици са чудесно решение за интериорния дизайн. Основната им цел е да допълнят и балансират светлината във всекидневната, спалнята, детската стая или коридора. Често се използват и за офиса или места за хранене, където всеки да се чувства уютно и като у дома си.

За правилния избор на стенни лампи и стенни аплици според помещението трябва да се съобрази техният дизайн с дизайна на всички други мебели, настолни лампи и висящи осветителни тела. За по-малки стаи и помещения светлината само на едно осветително тяло може да бъде напълно достатъчна, но за по-големи пространства може да бъдат нужни няколко.

Какви стенни лампи и стенни аплици предлагаме?

За уюта и правилната осветеност на вашия дом, офис или ресторант ние ние от LEDs4economy предлагаме различни стенни лампи и стенни аплици – с бяло или черно тяло, с меки овални форми или елегантни квадратни форми на тялото, както и винтидж лампи с дизайн на фенер.

Как да съобразим местоположението на лампите и аплиците спрямо интериора?

На първо място съобразете мястото на инсталация на стенни лампи и стенни аплици според разположението на електрическата мрежа. Също така, добре обмислете къде какъв ефект искате да постигнете – на уют или на модерна визия. Преценете и дали стаята има нужда от едно, две или повече осветителни тела.

За уюта във всекидневната и спалнята, както и с цел създаване на приятна обстановка в ресторант, изберете бели стенни аплици с топла светлина и меки, извити, овални форми. В спалнята и хола те ще създадат и романтична атмосфера и същевременно ще заменят нощната лампа, като спестят място.

В по-модерните антрета, коридори, всекидневни или в детската стая на тийнейджъра можете да заложите на стенни лампи с по-квадратни форми, в по-тъмна цветова гама.

За двора, градината и верандата можете да изберете осветителни тела с винтидж дизайн, наподобяващи фенер.

Филтри
Цена (ниска към висока)