Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ЛАМПИ ЗА СТЕНА И ТАВАН

Цена
 лв.
 лв.
Марки

Различните модели плафониери за таван са елегантно, стилно и практично решение за осветлението вкъщи или на работното място. Също така те чудесно акцентират върху картини и огледала в интериора.

 Затова ние от Leds4economy предлагаме голямо разнообразие от плафониери за таван. При нас можете да откриете различни модели - кръгли, квадратни, по-изчистени и по-разчупени варианти, за таван, за стена, за огледала и за картини, със сменяем спектър или led плафон с дистанционно.

Как да изберете подходящите модели плафониери за таван за различните стаи?

Има различни видове плафониери за таван, които са подходящи за насочване на светлина, различни стаи и помещения.

На първо място съобразете помещението, което ще осветявате. За малко мокро помещение, килер, малка тераса, баня или тоалетна е абсолютно достатъчно едно осветително тяло. Ако става въпрос обаче за всекидневната, спалнята, голяма тераса или детската стая, ще имате нужда от няколко плафониери за таван, както и такива за стена, за картина или за огледало.

Във всекидневната можете да акцентирате върху любимите си картини с насочени към тях плафониери за таван. В спалнята можете да заложите на такива с дистанционно с цел удобство за регулиране от разстояние. Детската стая пък е чудесна за насочващи светлината плафониери за таван към бюрото, където е нужна повече светлина или пък над леглото. Можете да заложите и на осветително тяло със сменяем спектър.

Ако имате нужда от осветление за терасата, можете да изберете изчистени и по-устойчиви на външни условия плафониери за таван или стилни извити стенни лампи тип фенер. Всички тях можете да откриете бързо и лесно в нашия онлайн магазин.

В кухнята можете да насочите светлината към масата за хранене или към кухненския плот с цел по-лесно приготвяне на храна и по-добра осветеност. Плафониери за таван с по-плоска кръгла или квадратна форма са чудесно решение за кухненски боксове и кухни с по-високи шкафове!

Филтри
Цена (ниска към висока)