Социални Мрежи
Каталог

ULTRALUX

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Напрежение (V)
Сила на светене (Lumens)
Цветна температура (K)
Степен на защита
Мощност (W)
Материал изработка
Цвят на тялото
Размер габарит
Гаранция
Друго

 

 

Марката Ultralux® обхваща широк спектър продукти за осветление от над 850 артикула в различни продуктови групи, предназначени за дома, офиса, търговски обекти, хотели, обществени и административни сгради, производствени предприятия, паркове и улично осветление.

От началото на 2010 година, следвайки последните тенденции в развитието на LED технологията в световен мащаб, нашият екип се фокусира върху стартиране на производство и доставка на светодиодни продукти за осветление с максимална  ефективност и енергоспестяване, произведени с компоненти, обуславящи дълготрайност и качество, отговарящо на всички европейски стандарти.
 

Концепция
Постигането непременно на най-ниска цена е против нашето разбиране за развитие на марката, особено ако това е за сметка на занижено качество и параметри.

С опита, който натрупахме през последните години, се убедихме, че качествените светодиодни продукти са това, което разумният клиент избира с оглед както на тяхната по-висока ефективност и енергоспестяване, така и на тяхното безпроблемно и дълготрайно функциониране в бъдеще.

Качеството и дългият живот на продуктите с марка Ultralux® е резултат от няколкогодишен опит, тестове и подбор както на производителите, така и на компонентите за производство, осъществяване на непрекъснат входящ и изходящ контрол и не на последно място - внедряването и прилагането на система за управление, съгласно БДС ISO 9001:2015. Екипът ни полага системни усилия в тази посока, което е  видно от непрекъснатото подобряване на качеството на нашите продукти при запазване на конкурентни цени.
 

С грижа за партньори и потребители
Водени от препоръките на нашите клиенти относно потребителските характеристики на предлаганите от нас продукти, постоянно усъвършенстваме настоящи и разработваме нови модели, които да отговарят по-точно на пазарното търсене и непрекъснато разширяваме асортимента на предлаганите от нас продукти.

Освен доставка на ефективни и качествени LED продукти, ние сме фокусирани и към максимално доброто обслужване на нашите клиенти. За тази цел изградихме и продължаваме да развиваме широка дистрибуторска мрежа не само в България, но и в повече от 10 европейски страни. Излизането на марката на Европейския пазар изисква от нас още по-високо ниво на предлаганите от нас продукти.

 

РАЗГЛЕДАЙ КАТАЛОГ ULTRALUX

Untitled

Филтри
Подреди по