Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ВЕНТИЛАТОРИ ЗА БАНЯ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Диаметър
Цвят
Екстри
Консумация
Ниво на шум
Дебит

Банята е влажно помещение, в което, ако няма добра вентилация, може да се образува мухъл и неприятна миризма. Когато правим ремонт или просто трябва да сменим вентилацията, разглеждаме различни вентилатори за баня, но всеки от тях има своите плюсове и минуси.

В избора на различни уреди за дома водещ фактор е тяхната ефективност. При моделите вентилатори за баня трябва да се обърне внимание на особености като шум, дебит, влагоустойчивост и от естетическа гледна точка – цвят.

Как да изберем правилния модел вентилатори за баня?

За да изберем ефективен вентилатор за баня, той трябва да бъде съобразен с размерите на помещението. За по-малките пространства е добре да проучите моделите вентилатори за баня, които са с размер Ф100, а за по-големите помещения можете да се насочите към модели с размер Ф120.

Имайте предвид, че размерът на вентилатора трябва да бъде съобразен с отвора на въздуховода. Не забравяйте също, че с преходници за вентилатори за баня можете да монтирате различен размер вентилатор към различен размер отвор.

При избора трябва да се спрете и на безшумен модел. По-големите и мощни вентилатори (тези с по-големи перки) са по-шумни. Ако искате минимален шум и ефективна вентилация в мокрите помещения у дома,  по-добре сложете два вентилатора с по-малък дебит, отколкото един с твърде голям.

За да се впишат в интериора на дома ви, изберете вентилатори за баня, които да са в цвета на фугата или да кореспондират с цвета на плочките. Най-популярни, стилни и изчистени са белите или в цвят инокс.

Разчитайте на уреди с по-висока защита от влага, съобразно процента влажност в помещението.

Предимства на предлаганите вентилатори за баня

Наличието на други електроуреди в мокрото помещение, като плафони за баня, бойлер или пералня, могат да бъдат опасни, ако вентилацията не е добра. Осигурете добра вентилация, за да гарантирате своята и тази на близките ви безопасност.

Филтри
Цена (ниска към висока)