Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ВИНТИДЖ ЛАМПИ

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цокъл
Цвят на тялото
Материал на изработка
Степен на влагозащита

Винтидж дизайнът и винтидж мебелите стават все по-популярни в обзавеждането както на дома и градината, така и на търговски обекти и офиси. За да има то завършен вид обаче, трябва да включим и различни винтидж лампи.

Как да изберем подходящ модел винтидж лампи?

Има различни модели винтидж лампи, в различни цветове и форми. Когато обзавеждаме жилището си, рядко мислим за това какви осветителни тела избираме. Затова ще ви помогнем с няколко насоки.

Ако се колебаете на кой от всички модели лампиони за хол да се спрете, съобразете го с меката мебел и другите мебели. Подходящи за хола са винтидж лампи с двойно стъкло. Често те са прозрачни и разпръскват повече светлина.

За кухнята изберете винтидж лампи, които да не приглушават светлината. Ако помещението е комбинирано с трапезария, ще имате нужда от много светлина.

В нашия онлайн магазин можете да откриете стъклени винтидж лампи в различни цветове и за детската стая. А ако трябва да изберете осветление за спалнята, при нас ще откриете елегантни 3D и хромирани пендели.

Какви винтидж лампи ще откриете в LEDs4economy?

В LEDs4economy предлагаме различни модели винтидж лампи, които да се впишат във всеки дом и във всеки вкус.

Предлагаме дизайнерски пендели от стъкло в различни форми. При нас ще откриете и 3D сферични винтидж лампи с различна големина – Ф150, Ф200 и Ф250.

За разчупване на интериорния дизайн можете да изберете лампи, които са изработени от бутилки. Те са в различни цветове и са подходящи за детската стая, обзавеждането на заведение или арт пространство.

За любителите на изчистената визия предлагаме винтидж лампи с опушено стъкло. Тези лампиони са не само изключително елегантни, но и внасят уют в дома ни.

Изберете подходящо осветление за вашия дом, арт пространство или офис от LEDs4economy и се доверете на качеството. Различните модели и цветове кореспондират лесно с всеки интериор.

Филтри
Цена (ниска към висока)