Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ВИСЯЩИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА И ПОЛИЛЕИ

Цена
 лв.
 лв.
Марки

За елегантна, стилна и модерна визия на дома ви можете да закупите висящи лампи, висящи полилеи и други видове висящи осветителни тела от LEDs4economy. Те са в различни цветове, форми, с различен брой крушки и в различни стилове.

Последните тенденции в интериорния дизайн включват все повече и повече висящи лампи именно заради възможността да бъдат толкова различни. Разбира се, винаги можем да добавим стенни лампи или настолни лампи в цялостния дизайн на стаята, но задължително всички те трябва да бъдат в един и същи стил. Все пак, да не забравяме, че съчетанието на лед осветление не е без значение за уюта в дома ни.

Какви са трендовете и какви висящи осветителни тела можете да откриете при нас?

Основните трендове в интериорния дизайн са за висящи лампи, изработени от дърво или дебело конопено въже. Ние предлагаме висящи полилеи от дърво в различни форми – квадратни, триъгълни и елегантни, конусовидни и кръгли. Те са изключително подходящи за всяка стая. Ако в дома ви преобладават натурални дървесни тонове и сиви нюанси, този вид висящи осветителни тела са идеалното решение.

В LEDs4economy можете да откриете и стъклени висящи лампи, които са подходящи за детската стая на порасналите момичета, трапезарията, всекидневната или спалнята. Те са елегантни, стилни и романтични, а с топла светлина могат да добавят и романтика.

Ние предлагаме и метални висящи полилеи в различни форми и цветове като хром и мед, за да могат да кореспондират с всяка една стая в дома или офиса ви.

Предимства на всички висящи осветителни тела

Във все повече идеи за интериор се наблюдават стъклени, метални и дървени висящи полилеи в различни цветове, които правят обзавеждането да изглежда луксозно и стилно.

Друго предимство са различни цветове висящи лампи, които са подходящи дори за детската стая на най-малките членове на вашето семейство.

Филтри
Цена (ниска към висока)