Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ЗАХРАНВАНЕ 220VAC-12VDC

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Мощност
Степен на влагозащита
Големина на тока
Входящо напрежение
Изходящо напрежение
Друго

Широката приложимост на лед ленти в различни сфери – интериор, екстериор, украса и автомобили, наложи създаването на различни видове захранване за лед лента.

Тъй като този вид осветителни тела може да бъде инсталиран на много и твърде различни места, ние от LEDs4economy предлагаме различни мощности и варианти захранване за лед лента, така че максимално да удовлетворим изискванията ви.

Освен с различна мощност, ние предлагаме и захранване за лед лента в различни форми и с различни функции.

При нас ще откриете мощности от 30 W до 400 W, което ви дава възможност да използвате за различни случаи и инсталации нашите предложения за захранване за лед лента.

Какво ще откриете при нас?

В нашия онлайн магазин можете да избирате между LED или PVC захранване. Също така, имаме по-малки и компактни модели захранване за лед ленти, но и по-големи, ако не ви притеснява размерът и устройството ще бъде удобно ситуирано.

Предлаганите от нас модели са на признати и доказани марки, с различни функции – като например димиращо захранване за лед лента.

Също така ние предлагаме модели на 12 или 24 волта, съответно за лек автомобил или камион. Всеки от нас знае широката употреба на лед лентите в превозните средства!

За вашата безопасност и тази на околните в асортимента на онлайн магазин за осветление LEDs4economy можете да откриете водоустойчиви модели захранване за лед лента.

Захранването не отговаря на мястото за инсталация. Какво да правя?

Понякога се случва да не обърнете внимание и да вземете грешното захранване за лед лента, независимо дали е на 12 волта, или 24 волта. В тези ситуации решението е адаптер за монтажа и инсталацията на осветителното тяло.

На пазара има достатъчно модели и разновидности от адаптери и захранвания, необходимо е единствено да се обърнете към професионалисти, които да ви обяснят разликите между различните модели.

А за да сте сигурни, че ще си закупите правилното захранване за лед лента, можете да калкулирате това в интернет.

Филтри
Цена (ниска към висока)