Социални Мрежи
Каталог
ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

МРЕЖОВИ ИНВЕРТОРИ

Мрежовите инвертори (On-Grid) са устройства, използвани за преобразуване на постоянен ток (DC), произведен от фотоволтаични панели или други алтернативни източници на енергия, в променлив ток (AC), който може да се използва в обикновени електрически мрежи.

Мрежовите инвертори се използват в системи със слънчеви панели за преобразуване на електричеството, произведено от панелите, в електричество, което може да се използва в домове и предприятия. Тези инвертори са интегрирани в соларни системи и работят автоматично, като наблюдават и управляват слънчевите панели и позволяват слънчевата енергия да бъде интегрирана в електрическата мрежа.

Понякога мрежовите инвертори могат да се използват и за обратния процес, т.е. за преобразуване на променлив ток от мрежата в постоянен ток, който може да се използва за захранване на електронни устройства или други устройства с ниско напрежение.

Във всеки случай мрежовите инвертори се използват за увеличаване на използването на възобновяеми енергийни източници и намаляване на зависимостта от традиционни енергийни източници, които генерират емисии на парникови газове.

Филтри
Цена (ниска към висока)